MVO Risico Checker

De MVO Risico Checker is voor ondernemers die inkopen of zelf produceren in het buitenland.

Doe deze (korte) check en ontdek welke internationale mvo-risico's je loopt met jouw handelsactiviteiten en wat je kunt doen om die risico's te beperken.

Doe de check

Aan de slag met jouw MVO-risico's

Inzicht gekregen in mogelijke MVO-risico's in je keten? Gebruik het Stappenplan MVO-risicomanagement. Leer hoe MVO-risico's aan te pakken, om te zorgen dat jij onderneemt met respect voor mens en milieu.
Lees meer over het Stappenplan MVO-risicomanagement

Ben jij een mkb-ondernemer met een internationale keten en heb je duurzame ambities? Vraag een IMVO-voucher aan. Hiermee krijg je vijftig procent terug van de advieskosten voor het verduurzamen van jouw internationale handelsketen. 
lEES MEER OVER IMVO-VOUCHERS

Bewaar je resultaten

Maak een account aan

NIEUWS

De MVO Risico Checker is uitgebreid met een nieuwe pagina! Deze pagina gaat over hoe mvo risico's niet alleen gaan over risico's, maar ook over kansen. Als je als ondernemer bezig bent met het aanpakken van mvo-risico’s binnen jouw keten, draag je namelijk ook bij aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG's).

Kijk hier hoe MVO-thema's linken aan de SDG's

Best practices

We werken voortdurend aan verbetering van de tool dus stellen je mening over de MVO Risico Checker zeer op prijs. We nodigen je uit om een korte enquête in te vullen over het gebruik van de MVO Risico Checker.

Naar de enquête

Checklist invloed in de keten

Start hier